1 Temmuz 2013 Pazartesi

Türkiye omurilik felçlileri derneği

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği olarak, kurulduğumuz günden bu yana bize desteklerini esirgemeyen, aktivitelerimizde “gönüllü” olarak yer alarak bize destek veren, hayata geçirdiğimiz Bez Çanta üretimi ve Pazar oluşturulması, “engelsiz tasarımcılar” tarafından tasarlanan ürünlerin ekonomiye kazandırılması konularında bize destek olan gönül dostlarımızı Yeşilköy Vanilly Cafe’de ağırladık.
50 kişilik davetli grubumuz, dernek çalışanlarıyla bir araya gelerek tanışma ve sohbet etme imkânı buldu. Yapmış olduğumuz organizasyonlarda bizi yalnız bırakmayan değerli dostlarımız piyanist Linda Kaso ve kemanıyla gecemize katkıda bulunan Şafak Tunalıoğlu, konuklarımıza müzik ziyafeti verdiler.
Gecemize telefonla katılan, derneğimizin faaliyetlerini duyurarak bize her zaman destek veren radyocu Ceyhun Yılmaz, Dernek başkanımız Ramazan Baş ile yapmış olduğu görüşme ile “sığ suya balıklama atlama” konusunda da destek vereceğini açıkladı ve kamu spotu filmimizi takipçileriyle paylaşma sözü verdi.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren toplantımız, konuklarımızın bu tip organizasyonların daha sık yapılması temennileri ile sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder