22 Şubat 2014 Cumartesi

Edremit'te Engelliler Yalnız Kaldı

Balıkesir’in Ayvalık Aktif Sosyal Tüm Engelliler Dostları (ASTED) Edremit’teki etkinliklerinde, ilgisizlik nedeniyle yalnız kaldı.
Geçtiğimiz hafta Ayvalık ilçesinde başlatılan ve ardından Burhaniye ilçesinde yoğun ilgiyle gerçekleştirilen “ASTED Engellileri Hayata Bağlayabilmek İçin Yemek Yapmayı Öğretiyor Projesi”nin Edremit ayağı sönük kaldı. İlçede yeterli duyurular yapılmasına rağmen, Şehit Hamdibey Meydanı’nda gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğe, Edremit Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden hariç katılım olmadı. Protokol mensupları ve vatandaşların katılmadığı etkinlik, engellilerin kendi aralarında eğlenmeleriyle akşam saatlerinde son buldu.
ASTED’in “Engellileri Hayata Bağlayabilmek İçin Yemek Yapmayı Öğretiyor Projesi”nde engellilere yemek yapılıyor ve hayata kazandırılmaları hedefleniyor. Etkinlikler, seyyar bir minibüsle gerçekleştiriliyor ve engellilere bu seyyar minibüste hayatta tek başlarına kaldıklarında nasıl yemek yapabilecekleri ve iş hayatına kazandırılma gibi projeler anlatılıyor.
Kaynak: IHA

12 Şubat 2014 Çarşamba

Anne Sütünün Antibiyotik Kullanımı Gerektiren Hastalıkları Azalttıgını Biliyor Muydunuz?

Sevgili anneler, anne sütü mucizedir, bebeğiniz ilk doğduğu andan itibaren büyüme ve gelişme için gerekli olan tüm sıvı, enerji ve besin ögelerini içerir. Eşsiz içeriği ile bağışıklık sistemi gelişimini destekler, antibiyotik kullanımı gerektiren hastalıkları azaltır.

Bebeğinizin bağışıklığını guclendirmek için onu 2 yaşına kadar anne sütü ile besleyin. Anne sütü alımı azaldığındaysa bebeğinizin bağışıklığını Aptamil ile desteklemeye devam edebilirsiniz.

 Detaylı bilgi için tıklayınız. Bir boomads advertorial içeriğidir.